Risk Analizi Genel Müdürü Soner Korkmaz kimdir? Nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan yeni atamaların Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Risk Analiz Genel Müdürlüğüne Soner Korkmaz getirildi. Peki Soner Korkmaz kimdir? Nereli? Hangi göreve atandı? Detaylar haberimizde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kapsamda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı çeşitli birimlere yeni atamalar gerçekleştirildi. Ataması yapılan kişilerin önümüzdeki günlerde göreve başlaması beklenirken bu kişilerin hayatı da okurlar tarafından merak konusu oldu. Peki Soner Korkmaz kimdir? Nereli? Hangi göreve atandı? İşte detaylar...

SONER KORKMAZ KİMDİR? NERELİ? HANGİ GÖREVE ATANDI?

Soner Korkmaz 1984 yılında dünyaya gelmiştir. ETİ Maden Yönetim Kurulu Üyesi de olan Dr. Soner Korkmaz'ın mesleği İktisat- Maliye'dir. İyi derecede İngilizce bilen Korkmaz evlidir. Dr.Soner Korkmaz,24 Ekim tarihli  Resmi Gazetede yayımlanan kararla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki  Risk Analiz Genel Müdürlüğüne Genel Müdür olarak atanmıştır. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri