Resulayn'dan acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Rasulayn'da PKK/YPG terör örgütü bomba yüklü araç ile saldırı düzenledi. 1 asker ile 3 yerel güvenlik personeli şehit oldu" denildi.

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Barış Pınarı Harekâtı'yla güvenli hale getirilen Resulayn ilçesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen saldırı sonucunda bir Jandarma Uzman Onbaşı ve üç yerel güvenlik personeli şehit oldu.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Barış Pınarı Harekâtı'yla güvenli hale getirilen Rasulayn ilçesinde 12 Mart 2020 saat 12.40 sıralarında, yol kontrol noktasına PKK/PYD/YPG terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araç ile yapılan saldırı sonucu bir (1) Jandarma Uzman Onbaşımız ve üç (3) yerel güvenlik personeli şehit olmuştur.

Aynı saldırı sonucunda, yedisi sivil olmak üzere yaralanan on (10) kişi ise Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesi, silah arkadaşları ve asil milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri