Resmen fiyasko! Taciz iddialarıyla gündeme gelen Erkan Özerman'dan küfür skandalı! Best Model yarışmacılarına "Kapat önünü o..." dediği video ifşa oldu!

Best Model yarışmasında erkek adaylara taciz mesajları attığı iddia edilen Erkan Özerman'ın hafta sonunda gerçekleşen Best Model yarışmasında podyumdaki kızlara “geri zekalılar, kapat önünü o…” gizi sözler söylediği video ifşa oldu.

Best Model yarışmasında çekilen bir video magazin gündemine bomba gibi düştü. Söz konusu videoda podyumdaki kızlara "Gerizekalılar, kapat önünü o..." denildiği duyuldu. Skandal sözlerin ünlü organizatör Erkan Özerman'a ait olduğu iddia edilirken başka bir kadının da podyumdaki kadın modellere ettiği küfürler dikkat çekti.

Daha önceki Best Model yarışmasında erkek yarışmacılara 'masaj' teklifi yönünde mesajlar attığı iddiarıyla günlerce magazin gündeminden düşmeyen ve peş peşe eski yarışmacılardan kendisiyle ilgili skandal iddialar öne sürülen organizatör Erkan Özerman ile ilgili magazin bombalarının ardı arkası kesilmiyor.

SKANDAL VİDEO

Haftasonu gerçekleşen Best Model yarışmasında çekilen videonun ifşa olmasıyla sosyal medyada gözler Erkan Özerman'a çevrildi.

Videodaki erkek sesinin Özerman'a ait olduğu ve ünlü organizatörün podyumdaki kızlara "Kapat önünü o..." dediği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Magazin Haberleri