Ramazan'da şaşkınlık veren olay! Treni durdurup kuryeden iftarlığını aldı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bir yük treni makinisti, oruç açmak için sipariş verdiği yemeği trenle geçtiği yolun kenarında bekleyen kuryeden aldı. Treni yavaşlatan makinistin o anları bir vatandaş tarafından cep telefonun kamerasına saniye saniye kaydedilirken görenler ise gözlerine inanamadı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kullandığı yük trenini yavaşlatan bir makinist, oruç açmak için sipariş verdiği yemeği yol kenarında bekleyen kuryeden aldı. Görenleri hayrete düşüren o anlar ise kameralara anbean böyle kaydedildi.

Pamukova Hayrettin Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olayda Ramazan ayında iftar açmak isteyen bir yük treni makinisti, Adapazarı’ndan Eskişehir istikametine gitmekte olan yük trenini yavaşlatarak sipariş verdiği restoranın gönderdiği yemeğini tren yolunda bekleyen kuryeden aldı.

İftar saatine az bir zaman kala gerçekleşen olayda o sırada bu anları gören bir vatandaş cep telefonuyla o anları kayda alırken yemeğini kuryeden alan makinist ise yoluna devam etmeyi sürdürdü.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri