Ramazan Öztürk Başkan Yardımcısı Oldu

Pendik Belediyesinin 8'nci Başkan yardımcısı Ramazan Öztürk oldu. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 8'nci olan Başkan Yardımcığına (…)

Pendik Belediyesinin 8'nci Başkan yardımcısı Ramazan Öztürk oldu.

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 8'nci olan Başkan Yardımcığına bir önceki dönemde de başkan yardımcıları olan Cevat Yaman, Remzi Şeker, Rüstem Kabil, Atilla İpek, Vahap Doğan, tekrar yeni dönemde de Yeni meclis üyelerinden Süleyman Pergel, ve eski hesap işleri müdürü İzzet Öztop'u atayarak yedi başkan yardımcısını belirlemişti. 8'nci başkan yardımcılığına ise kontenjan listesinden meclise giren meclis üyesi Av Ramazan Öztürk'ü atayarak başkan yardımcılarını belirlemiş oldu .

Bizde Bölge Gündem Gazetesi olarak Pendik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Av. Ramazan Öztürk'ü tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz .

Av. Ramazan Öztürk Kimdir

1966 Yılında Kırşehir Akçakent Ömeruşağı köyünde doğdu. İlk öğrenimini köyünde, orta öğretimini ise Kayseri Pazarören'de bulunan Mimar Sinan Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine başlayıp 1988 yılında mezun oldu. Avukatlık stajını kısa sürede tamamlayarak 1989 yılında bir avukatlık bürosunda çalışmaya başladı. 1991 yılında Kuralkan Holding hukuk görevine başlayan ve halen bu görevine devam etmekte olan Öztürk. Ayrıca 2003 yılında ÖYDER Kırşehirliler Derneği Kurucu Başkanı olarak görev yaptı , daha sonra 2008 yılında ise Pendik Dernekler Fedarasyonu Kurucusu Genel Sekreteri olarak görev yaptı…

Tuzla Organize Sanayici ve İşadamları derneği Hukukun üstünlüğü derneği üyesi olan Ramazan Öztürk evli ve 1erkek 3 kız çocuk babasıdır.

Haber : Yusuf SARAY

Bölge Gündem Gazetesi

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri