Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan deprem sonrası kritik uyarı: "Hatay, Kilis’de Suriyeliler bu kentlerin egemeni olacak, ordu göreve"

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan deprem felaketinin yaşandığı kentlerle ilgili uyarıda bulunarak, "Yarısı yok olan Hatay’da Hatay dışına göçler başlayınca, Hatay, Kilis’de Suriyeliler bu kentlerin egemeni olacaktır. Ordu Göreve." dedi.

Türkiye, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17'de meydana gelen 7.7 büyüklüğünde depremle sallandı. 10 ilde 13.5 milyon vatandaşı etkileyen deprem sonrası enkaz altında kalan vatandaşları arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken bir uyarı geldi.

"HATAY, KİLİS'DE SURİYELİLER BU KENTELERİN EGEMENİ OLACAK, ORDU GÖREVE"

Depremin yaşandığı illerde sığınmacıların yoğun olduğuna dikkat çeken Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sığınmacıların yoğun olduğu Kilis, Hatay, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa gibi kentler ile Güney Anadolu’da, Çukurova’da Ulusal Güvenlik sorunu doğmuştur. Yarısı yok olan Hatay’da Hatay dışına göçler başlayınca, Hatay, Kilis’de Suriyeliler bu kentlerin egemeni olacaktır. Ordu göreve" dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

O paylaşım sonrası harekete geçildi! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, gözaltına alındı
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan artçı deprem uyarısı! "Büyüklükleri 6,7’ye kadar varacak"
Ertem Şener, ülkesine dönen Suriyelileri yerden yere vurdu: "Çıkın gidin, defolun gidin, nankörsünüz, ahlaksızsınız"

Gündem Haberleri