Prof.Dr.Işıl Berat Barlan'a Mesai Arkadaşlarından Veda

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Anabilim Dalı Öğretim Üylesi Prof.Dr.Işıl Berat Barlan (57) mesai arkadaşları tarafından son yolculuğu(...)

Bölge Gündem Gazetesi - Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü  trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Anabilim Dalı Öğretim Üylesi Prof.Dr.Işıl Berat Barlan (57) mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna gözyaşları içerisinde uğurlandı.

Türkiye'nin sayılı alerji uzmanlarından Prof. Işıl Berat Barlan, geçirdiği trafik kazası günü hayatını kaybetti.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Sedat Simavi Ödülü sahibi Prof. Dr. Işıl Berat Barlan'ın cenazesi dün görev yaptığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. 

Cenazeye Pendik Belediye Başkanı  Dr. Salih Kenan Şahin,  Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel,  Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer Günal sevenleri ve ailesi katıldı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer Günal, "Işıl hocam, umarın yapmak istediklerinizi ardınızdan yerine getirebiliriz. Rahat uyuyun" diye konuştu.

AİLE AYAKTA DURAMADI

Törene tekerlekli sandalye ile gelen anne Zerrin ve baba Cemal Şenel ile eşi Dr. Mehmet Metin Barlan, oğlu Okan ve kızı Yasemin Barlan, gözyaşlarını tutamadı. Prof. Işıl Berat Barlan'ın cenazesi, alkışlarla Karacaahmet Şakirin Camisi'ne uğurlandı. Cenaze, burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.- Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri