Pirinçli sebze çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Pirinçli sebze çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Pirinçli sebze çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Pirinçli sebze çorbası nasıl hazırlanır, Pirinçli sebze çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Pirinçli sebze çorbası
Pirinçli sebze çorbası için Malzemeler:

Amerikan pirinci 100  gr Havuç 4  adet Kabak 200  gr Taze fasülye 200  gr Patates 200  gr Soğan 2  adet Soya yağı 20 ml Yeşil biber 6  adet Domates salçası 2 çorba kaşığı Su 2.5 lt Tuz SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ : Protein 4  gr Yağ 3  gr Karbonhidrat 28  gr = 640 Kj 153 kcal

Pirinçli sebze çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Soğanı yağda hafif kavurun. Havucu, patatesi ve kabağı soyup tavla zarı iriliğinde doğrayın. Taze fasülye ve sivri biberleri ince ince kesin, tencereye koyun, soğanla bir süre kavurun. Salçayı ve pirinci tencereye dökün, suyunu ilave edin. Tuzunu ayarlayıp sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

 

 

Pirinçli Yoğurt Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Pirinçli Yoğurt Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir?  Pirinçli Yoğurt Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Pirinçli Yoğurt Çorbası nasıl hazırlanır, Pirinçli Yoğurt Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Pirinçli Yoğurt Çorbası
Pirinçli Yoğurt Çorbası için Malzemeler:

1  adet yumurta 1/4 kahve fincanı pirinç 4-5 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı un tereyağ 1  çay kaşığı nane 1/2  çay kaşığı pul biber 1  çay kaşığı tuz 5-6  bardak su

Pirinçli Yoğurt Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Yoğurt, yumurta, un, prinç, tuz ve suyu tahta kaşığı yardımıyla iyice karıştırın. Daha sonra ocakta kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ayrı bir kapta hazırladığınız terbiyeyi üzerine dökün ve 5-10 dakika da böyle kaynatın. Terbiyesi: Tereyağını eritip üzerine nane ve pul biberini atıp karıştırınız.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri