Pervin Buldan, Meral Akşener'in kadınlığına dil uzattı!

Pervin Buldan, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk oldu. Meral Akşener hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Buldan, İYİ Parti liderinin kadınlığı hakkında söyledikleriyle ağızları açık bıraktı.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunu üstlendiği Youtube kanalına konuk edildi. Burada gündeme dair görüşlerini belirten ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Buldan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmadığını da belirtti. Öte yandan Akşener'i duruşundan, kadınlığına kadar birçok noktada eleştiren Buldan, "Ben Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına çok sıcak bakmıyorum." ifadelerine yer verdi.

"DAHA BİR KADIN OLMASI GEREKİYOR"

Pervin Buldan, Akşener için "Ben Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına çok sıcak bakmıyorum. Çünkü; Daha demokrat, daha bağımsız daha özgürlükçü ve gerçekten daha bir kadın olması gerekiyor. Ben Akşener'in siyasetine karışacak bir insan değilim, herkes kendi siyasetini yapar. Ancak durduğu çizginin ve yönetim anlayışının Cumhurbaşkanlığına çok uygun olmadığını düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

Açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturan Buldan'a çok sayıda eleştiri geldi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri