Pendik'te ''Telefonu Bırak Kitabı Al'' sloganı ses getirdi

Kitap okumanın önemi ve değerini vurgulamak isteyen Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi öğrencileri ''Telefonu Bırak Kitabı Al'' sloganıyla farkındalık yarattı.

Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi olarak sosyal medyanın çokça kullanımı ve kitap okuma oranının azalması konusunda  farkındalık yaratmak isteyen öğrenciler Okul Müdürü Arzu Öztürk'ün öncülüğünde ''Telefonu Bırak Kitabı Al'' sloganıyla Marmaray metrosunda Pendik'ten Bostancı'ya kadar etkinlik düzenledi.

Yaklaşık 35 öğrenci ile yapılan etkinlikte bazı öğrenciler kitap okurken bazı öğrenciler ise telefonla uğraşıp müzik dinlediler. Ellerinde pankartlarla bütün vagonları gezen Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi öğrencileri ise ''Telefonu Bırak Kitabı Al'' sloganıyla vatandaşlarda farkındalık yaratmaya çalıştı.

Yapılan etkinlikte yolcular olumlu dönütler alan öğrencilerden bu sayede kitap okumanın önemini vurguladı.

Birey olarak yaptığımız yolculuklar esnasında sosyal medyanın yoğun kullanımından ve kitaba ayrılan zamanın azalmasından dolayı böyle bir proje gerçekleştirdiklerini söyleyen tiyatro ve drama öğretmeni Melih Aydın, proje kapsamında tüm Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi öğrencilerine ve bu farkındalığın bilincine varan tüm yolculara teşekkür dileklerinde bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri