Pendik'te 'Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'

Pendik ‘Toplum Sağlığı Merkezi’ tarafından organize edilen ‘’sağlıklı yaşam yürüyüşü’’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Pendik ‘Toplum Sağlığı Merkezi’ tarafından organize edilen ‘’sağlıklı yaşam yürüyüşü’’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yürüyüşe Pendik İlçe Kaymakamı Osman Tunç, İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Mustafa Hatipoğlu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve  Pendik Sağlık hizmetlerine Destek Derneği Başkanı Müslim Şahin Pendik Belediyesi Basın Yayın Müdürü Abdurrahim Bayram  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pendik Toplum Sağlığı Merkezi’nde yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi:
’’Obezite, şeker hastalığı, kalp hastalıkları günümüzde en sık görülen hastalıklardır. Bu hastalıklarda en büyük etken sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşamdır. Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam tarzının benimsenmesi ile birçok hastalığın önüne geçebiliriz. “ denildi.

İlçen müftülüğünü önünden başlayan ‘’Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’’  Green Park otelin önünde  tamamlandı.

Yürüyüş sonunda kısa bir açıklama yapan Pendik İlçe Kaymakamı Osman Tunç,’’Hastalıklarla yoğun bir şekilde mücadele ettiğimiz son zamanlara hepimiz sağlığımız için önemli olan yürüyüşe önem vermeliyiz. Her gün 20-30 dakika yürüyerek sağlıklı yaşayabiliriz’’dedi.

Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri