Pendik'te bisiklet yolu projesine devam ediliyor!

Geçtiğimiz yıllarda Pendik Belediyesi tarafından başlatılan “Bisiklet Yolları Projesi” kaldığı yerden devam ediyor. 10 km’lik etabı tamamlanan proje genelinde 29 adet bisiklet park istasyonları yapılacak.

Bisikletli ulaşımı teşvik için yapılan Yenişehir, Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgelerinde Pendik Beledyesi tarafından başlatılan “Bisiklet Yolları Projesi” uzun bir aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor.

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek üzere Yenişehir, Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgelerinde başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi” kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda başlayan proje kapsamında güzergahlara bisiklet park istasyonları yerleştirilmeye başlandı. Projenin tamamı bittiğinde 29 adet olacak istasyonlardan ilk etapda 8 tanesinin imalatı Pendik Belediyesince  tamamlandı. 


Ekonomik ve çevreci bir ulaşım aracı olan bisikletin kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla yapılan bisiklet yolu projesi Yenişehir, Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgelerinde yapılıyor. Etap etap yapılan proje tamamlandığında güzergahın uzunluğu 50 km’yi bulacak. Tüm bisiklet yolları metro, okullar ve AVM’lere entegre edilecek. Bisiklet yollarında ilerleyen yıllarda teknik servisler de yer alacak. Proje tamamlandığında İstanbul’un en uzun bisiklet yolu olacak. Güzergahtaki bisiklet istasyonlarının montajı İSBAK A.Ş tarafından yapılacak. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri