Pendik'te “beybaba’nın Konağı” İle Ortaoyunu

Pendik Belediyesi, Ramazan ayını kültür etkinlikleri ile de yaşatmaya devam ediyor. İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları, “Beybaba’nın Konağı” isimli (…)

Pendik Belediyesi, Ramazan ayını kültür etkinlikleri ile de yaşatmaya devam ediyor. İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları, “Beybaba’nın Konağı” isimli orta oyunuyla Pendiklilerin karşısına çıkacak. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde 19 Temmuz Cumartesi günü saat 21.45’te başlayan oyun, ücretsiz olarak seyredilebilecek. Kendilerini “Sürc-i lisan eyleyip, affedilmeyi bekleyen bir garip kumpanya” olarak tanıtan tiyatro ekibi, televizyon ekranlarından da tanınan deneyimli oyunculardan oluşuyor.

OYUNUN KONUSU

Konakta yaşayan aksi bir adam olan Halit, çok kıskandığı için kimselerle görüştürmediği güzel kızı Mihriban, Mihriban’ın annesinin ölümünün ardından konağa alınan uşak İbiş, Mihriban’ın gönlünü kaptırdığı beyaz atlı sokak çalgıcısı olan Tarçın ve babasının evlendirmek istediği atletli bir prens olan Himmet arasında yaşananlar orta oyunu şeklinde anlatılıyor. “Mevlam neyleye? Ne de olsa O, neylerse güzel eyleye!” diyen oyun seyircilere keyifli dakikalar sunuyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri