Pendik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Pendik Statyumunda yapılan kutlamalara halktan büyük ilgi gördü. Kutlamalara Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Tersane Komutanı Tuğamiral Ahmet Ç (…)

Pendik Statyumunda yapılan kutlamalara halktan büyük ilgi gördü.

Kutlamalara Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Tersane Komutanı Tuğamiral Ahmet Çakır, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş , 20 okulun müdürleri , öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Garnizon Komutanı Tuğamiral Ahmet Çakır ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin’in öğrenci ve vatandaşları selamlamasıyla başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla devam etti. Pendik Kaymakamı Osman Tunç günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını şükranla ve minnet ile andığını belirtti. Konuşmasında son günlerde güneydoğuda yaşanan terör olaylarına değinen Tunç, Bu ülkeyi kimse birbirine düşeremeyecektir. Devletin gücü ve milletin inancı buna asla izin vermeyecektir. Bu konudaki en büyük teminatımız gençlerdir." dedi.

Kutlamalar daha sonra okulların resmi geçit töreniyle sona erdi.

Haber: Yusuf SARAY

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Pendik’ te büyük coşkuyla kutlandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri