Pendikspor'un yeni başkanı Şerafettin Taştan oldu

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Pendikspor'da kulüp başkanlığına Şerafettin Taştan seçildi.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Pendikspor'da kulüp başkanlığına Şerafettin Taştan seçildi.

Pendik Mehmet Akif Kültür ve Sanat Merkezinde  gerçekleştirilen olağan genel kurulun Divan başkanlığını Bülent Aydın yaptı.

Kongreye Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Irmak, Belediye Başkan Yardımcıları ve delegeler katıldı.

Kongreye tek aday olarak çıkan Şerafettin Taştan, oy birliği ile başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

İzzet Öztop, Hüseyin Bayram, Kemal Uzun, Mustafa Şahinyılmaz, Şenol Üçüncü, Vahap Doğan, Recep Yeşilyurt, Yahya Üstün, Sami divleli, Murat Özdemir, Prof.Dr Şevki Erdem, Ersin Özsoy, Süleyman Pergel, Taner Akkurt, Akın Böbür, Eyüp Çakmak, Resul Ak, Rafet Ertekin,

Daha önce Pendikspor'da başkan vekilliği yapan Taştan, bu kez takımın başında en yetkili isim olarak görev yapacak.

Disiplin Kurulu

Bülent Aydın, Selahattin Kıskaç, M. Zahit Kıroğlu, Ekrem Yıldırım, Remzi Topçu,

Denetleme Kurulu

Eyüp Gülel, Hasan Çimen, Ahmet Feyyaz

Şerafettin Taştan Kimdir

1965 yılında Yozgat’ta doğdu. Orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Petek Yemek ve Petek Bebe(BEBİCCİNO) şirketlerinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. İstanbul Yozgatlılar Federasyon Başkan Yardımcılığı, Yozgat Sanayi ve İş Adamları Kurucu ve Başkan Yardımcılığı, Uluçınar ve İlim İnsan Vakfı Kurucu ve Mütevelli Heyeti Üyeliği ile İlim Yayma Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Uzun süre Pendik Spor Kulübünde Kulüp Başkan vekilliği görevini yürüttü. PESİAD’ ın Kuruculuğunu ve Başkan Yardımcılığını üstlendi. İSO, İTO ve İYSAD üyeliklerini devam ettirmektedir. Ak Parti Pendik İlçe Kurucu Başkan Yardımcılığı yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri