Pendikspor'dan Kamoyuna Açıklama

Pendik sporumuzun mevcut başarısında bütün Pendiklilerin katkısı olduğu aşikârdır. Ancak seyircimizin kendi sahamızda oynadığımız g.osmanpaşa maçın (…)

Pendik sporumuzun mevcut başarısında bütün Pendiklilerin katkısı olduğu aşikârdır. Ancak seyircimizin kendi sahamızda oynadığımız g.osmanpaşa maçında rakip seyirciye ve hakeme küfür etmesi ve çirkin tezahüratta bulunması nedeniyle 8.000 TL. Yine Çanakkale dardanelspor maçında hakeme yapılan küfür, çirkin tezahürat ve siyasi içerikli slogan atılması sebebiyle katlamalı olarak 16.000 TL. Kulübümüze ceza verilmiştir.

Kendi sahamızda veya deplasmanda seyircimiz tarafından yapılacak en ufak bir küfür, kötü tezahürat ve siyasi içerikli slogan bile, bu tip cezaların katlanarak para ve seyircisiz oynama cezası olarak kulübümüze zarar verecektir.

Pendik sporumuzun başarıya yürüdüğü bu yolda alınan bu tür cezalar kulübümüzü olumsuz etkilemektedir. Sezon sonu yaklaştıkça bundan sonraki maçların çok daha zor ve gergin geçeceği bellidir.

Her seferinde ve her yerde gerçek pendikspor’lu olduklarını ve pekndikspor için canlarını bile vereceklerini belirten bazı grupların başarıya giden Pendik sporumuza zarar verdikleri apaçık ortadadır.

Takımımızın başarısına ortak olabilmek için hakemler her ne karar verirse versin, hakem karalarına karşı ve rakip seyircinin tahriklerine, çirkin tezahüratlarına karşı kötü tezahüratta bulunmak yerine sadece takımımızı desteklemek şarttır.

Gereken özveri ve desteğin herkes tarafından gösterilmesi gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri