Pendikspor, yeni sezon için bileniyor

Basın toplantısına Pendikspor Başkanı Sami Bayram, yöneticiler Süleyman Yılmaz, Yılmaz Yıldız, Nurettin Karakaya ve İzzet Öztop katılarak yeni sezo (…)

Basın toplantısına Pendikspor Başkanı Sami Bayram, yöneticiler Süleyman Yılmaz, Yılmaz Yıldız, Nurettin Karakaya ve İzzet Öztop katılarak yeni sezon için yapılan hazırlık kampıyla ilgili yerel medya mensuplarını bilgilendirdiler.

Fenerbahçe Topuk yaylasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Kulüp başkanı Bayram, faydalı bir hazırlık süreci içinde olduklarını belirterek takımın performansından memnun olduğunu söyledi. Ayrıca hedeflerinden hiçbir zaman şaşmadıklarını kaydeden Bayram, ihtiyaç duydukları mevkilere önemli transferler gerçekleştirdiklerini söyleyerek ”takımımızdan 5 futbolcu arkadaşımız ayrıldı. Yine renklerimize giden arkadaşlarımızdan yerine daha kalitede oyuncular transfer ettik. Oynatmayacağımız hiçbir oyuncuyu transfer etmedik.” Dedi.

KOMBİNE SATIŞLARI

Bayram, yaptığı basın toplantısında kombine bilet satşılarının içinde olduğumuz Ağustos ayının 25’inde satışa sunacağını da buradan açıkladı.

YAPICI HER ELEŞTİREYE AÇIĞIZ

Her fırsatta eleştirilere açık olduğunu dile getiren bayram, Biz bir aileyiz bu ailede yapıcı her eleştireğe açığız.” Dedi.

Basın toplantısının ardından gerçekleştirilen hazırlık maçınıda izledik maç hakkında detaylı bilgi için

TIKLAYIN

Haber : Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri