Pendikspor beş isimle yeniden anlaşma sağladı

Pendikspor'da, sözleşmeleri sona erecek olan İlhan Şahin, Hakan Akbaş, Hayrullah Akyel, Umut Eskiköy ve Salih Aygen'le yeniden anlaşıldı.

Bölge Gündem Haber - Sözleşmesi sona ericek futbolcuların sözleşmesi uzatılması için Pendikspor Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene Kulüp başkanı Sami bayram'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleride eşlik etti.  Basına kapalı gerçekleştirilen imza törenine Kulüpten şu açıklamalar yapıldı.

"Pendikspor Kaptanımız İlhan Şahin ile 2 yıl daha sözleşmesi uzatılarak anlaşmaya varılmıştır.Pendiğimize ve Pendiksporumuza hayırlı olsun."

Pendikspor Futbolcumuz Hakan Akbaş'ın 2 yıl daha sözleşmesi uzatılarak anlaşmaya varılmıştır.Pendikimize ve Pendiksporumuza hayırlı olsun.

"Pendikspor Futbolcumuz Hayrullah Akyel ile 2 yıl daha sözleşmesi uzatılarak anlaşmaya varılmıştır.Pendiğimize ve Pendiksporumuza hayırlı olsun."

"Pendikspor Futbolcumuz Umut Eskiköy'ün sözleşmesi 2020 yılına kadar uzatılarak anlaşmaya varılmıştır.Pendiğimize ve Pendiksporumuza hayırlı olsun."

"Pendikspor Futbolcumuz Salih Aygen'in sözleşmesi 2020 yılına kadar uzatılarak anlaşmaya varılmıştır.Pendiğimize ve Pendiksporumuza hayırlı olsun." denildi. - Haber: Yusuf Saray

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri