Pendikspor Ahmet Taşyürek ile Yollarını Ayırdı!

Pendikspor yönetim kurulu aldığı karar doğrultusunda Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Pendikspor yönetim kurulu aldığı karar dogrultusunda Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Yapılan açıklamada, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek'e Pendikspor'a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken, gelecek kariyerinde de başarılar dilendi.

Ahmet Taşyürek Kimdir? 

1972 Antakya doğumlu teknik adam, uzun yıllar profesyonel futbol oynamış daha sonra 2005 yılında Antakyaspor’da 3. ligde teknik adamlık kariyerine başlamıştır. Sırasıyla Kırıkhanspor , 2. ligde Hatayspor ve Ümraniyespor’da görev almıştır. Kırıkhanspor’dan ayrıldıktan sonra TFF tarafından İngiltere eğitim programına dahil edilen iki Türk teknik adamdan biri olan Taşyürek, eğitim programı sonrası Hatayspor’da görev almaya başlamış ve art arda iki yıl Hataysporu finale çıkarmış, Play Offlarda 1. Lig’e çıkma şansını kaçırmıştır. Son olarak 2. Lig’de Ümraniyesporu çalıştıran tecrübeli teknik adam Beyaz Grupta şampiyon olup, Ümraniyesporu 1. Lig’e çıkarma başarısını göstermiştir. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi bölümü mezunu teknik adam iyi derecede İngilizce bilmektedir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri