Pendikli Milletvekilli Adayları Hız Kesmiyor

1 Kasım'da yapılacak tekrar seçimde, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Erol Kaya, Hulusi Şentürk, Alim Erdemir ve Ayser Soy sahada yağmur çamur demeden partisine destek istiyor.

1 Kasım'da yapılacak tekrar seçimde, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Erol Kaya, Hulusi Şentürk, Alim Erdemir ve Ayser Soy sahada yağmur çamur demeden partisine destek istiyor.

Seçim Kordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ahmet Cin’in seçim startını üç bölgede birden vermesi ile saha çalışmalarına başlayan Ak Parti Milletvekili adayları  İstanbul 1. Bölgeye bağlı 14 ilçede yapılan görev dağılımı ile çalışmalara başladı.

AK Parti yöneticilerden oluşan heyetlerle ziyaretleri gerçekleştiren milletvekili adayları vatandaşlar ve esnaflar tarafından coşkuyla karşılandıkları görülüyor.

Ümraniye  İlçe esnafını ziyaret eden ve partisi tarafından 4. sıradan gösterilen AK Partinin vazgeçilmez Milletvekili Adayı Erol Kaya, Esnaflara AK Parti'nin projelerini milleten aldığı güçle yaptığını aktararak, AK Parti’nin icraatlarinin devam edebilmesi için yeniden iktidar olması gerektiğini belirtti.

7 Haziran seçimlerinde 17. Sıradan aday olmasına rağmen TBMM giremeyen Eski (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk ise Beykoz İlçe esnafı ile buluştu. Esnaf ziyaretleri sırasında gazetecilere açıklama yapan Şentürk  “Halkımız bu seçimde bizi yeniden tek başına iktidara getirecektir. Sahadaki izlenimimiz oldukça iyi. 7 Haziran’da oy vermeyen çok sayıda vatandaşımız bu sefer AK Parti'ye oy vereceğim diyor. Tek başına iktidar olacağımıza olan inancımız tamdır."diye konuştu.

Sahadaki olağan üstü performansı ile dikkat çeken Alim Erdemir ise, Maltepe esnafı işe bir araya geldi. Erdemir,“ 7 Haziran’dan sonraki süreçte ülkemizde yaşananlar ortadadır. Terör olayları yeniden başladı ve ekonomide durgunluk yaşanıyor. İstikrarsız bir ortamda demokrasi gelişmez. Güçlü bir demokrasi olmadan da büyüme ve ekonomik iyileşme olmaz. Vatandaşlarımız durumun farkına vardı. İnşaAllah 1 Kasım’da partimizi yeniden tek başına iktidara getireceklerdir. diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Şile’de Partisine destek isteyen Eski Pendik Kadın Kolları Başkanı ve 26.Dönem Milletvekili adayı Ayser Soy ise İlçedeki kanaat önderleri ile bir araya gelerek partisinin projelerini ve 13 yıllık iktidar dönemindeki yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekti.  Soy, daha sonra  geç saatlere kadar esnaf ziyaretlerini sürdürdü.- Haber :Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri