Pendik’li Hanımlar Uyuşturucuya Savaş Açtı

Vatankulu, mahallesindeki insanları bilinlendirme konusunda İstanbul narkotik suçlarla ilgili görevli uzman polis memuru Recep Söylemez’i kendi imk (…)

Vatankulu, mahallesindeki insanları bilinlendirme konusunda İstanbul narkotik suçlarla ilgili görevli uzman polis memuru Recep Söylemez’i kendi imkanları ile getirerek mahalesinde başarılı bir sunuma imza attı.

Sunumda Uşturucu bağımlığının zararları, uyuşturucu maddenin tanınması, Çocukların nasıl güvende yetişeceği hakkında örnekler verilerek mahalle sakinleri bilgilendirildi.

Hanımların sayıca çok oldukları ve dikkatli bir şekilde sunumu izledikleri gözlerden kaçmadı.

Vatankulu yaptığı basın açıklamasında ise, Bu işi gönül vererek yaptığını hiçbir siyasi veya herhangi bir beklentisinin olmadığını 5 yıldır bu projeyi hayata geçirmeye çalıştığını fakat imkansızlıklardan dolayı ertelediğini söyledi.. Yetkililere seslenmeyi ihmal etmeyen Vatankulu lütfen sesimizi duyun bizlere yardımcı olun istediğimiz tek şey buradaki insaları bilinçlendirmek. Bu anlamda Pendik Belediye başkanımızdan da iş adamlarında da yardım bekliyoruz. Bizim tek bir amacımız var halkımızı bilinçlendirmek çocuklarımızı bilinçlendirmek dedi.

HASTANE İSTİYORUZ

Uyuşturucu madde bağımlılığı tedavisini sadece özel hastanelerden olduğunun da altını çizen Vatankulu geçen yıl bu işlerle uğraşmam nedeni ile bir yakın arkadaşım benden yardım istedi fakat ben yardımcı olamadım bu tedavi için 36.000 TL para istemişler bu olaydan sonra kaç gün uyuyamadım bu çocukları kurtarmak bizim asıl görevimiz biz hastane istiyoruz . Bu maddeye bulaşmış çocuklarımızı kurtarmak istiyoruz dedi.

Haber: Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri