Pendik'in Gür Sesi Yusuf Kaya Aday Adayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’inde sunuculuğunu yapmış olan Pendik'in sevilen gür sesi Yusuf Kaya 1 Kasım genel seçiminde milletvekili olabilmek için AK Parti’den aday adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’inde sunuculuğunu yapmış olan Pendik'in sevilen gür sesi Yusuf Kaya  1 Kasım tekrar genel seçiminde milletvekili olabilmek için AK Parti’den aday adayı oldu.

Milli Gençlik Vakfı ile aktif siyasete başlayıp AK Parti’nin kuruluşundan bu yana mahalle teşkilatların ve ilçe gençlik kollarında görev almış Yusuf Kaya gazetemize yaptığı açıklamada,  "AK Parti ülkenin ve milletin büyük bir ailesidir. Kucaklayan, hizmet eden, sevilen bu kutlu davada biz de uzun süre hizmet etme imkanı bulduk. Şimdi de ülkem ve şehrimiz için bir yola çıkıyoruz. Aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Takdir büyüklerin. Amacımız şehrimiz ve ülkemiz için faydalı olabilmek. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.-  Haber :Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri