Pendikgücüspor bayan voleybol takımlarından büyük başarı

Pendikgücüspor kulubü futbol alyapıdaki başarılarının yanısıra diğer spor dallarından voleybol da önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Pendik'te faliyet gösteren ve ilçenin önemli altyapı takımlarından Pendikgücüspor kulubünün futbolda altyapıya önem vererek birçok genç sporcusunu öncelikle Pendikspor ve diğer üst liglerde mücadele eden takımlara göndererek Türks poruna hizmet etmeye devam ediyor. En son altyapısından  yetişen U19 futbolcularından Mertcan Aşçı'yı Pendikspor A takımı ile profsyenel sözlşme imza atarak alt yapıda birçok genç futbolcuların önünü açmış oldu.

Futbol branşın yanında diğer spor branşları Voleybol, Basketbol ve Korumalı Spor alanlarındada faliyet gösteren Pendikgücüspor kulubü katıldığı bu daldaki lig ve müsabaklarda önemli başarılara imza atıyor.

Külübün başarılı hocalarında Oktar Günaştı hacanın idaresinde özellikle Voleybol alanında her yıl olduğu gibi bu yılda bir çok başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor.

Geçen yıl final oynayan küçük kız takımı bu yılda Küçük kızlar istanbul liginde gruplarında yenilgisiz olarak Birinci bitirerek finallere gitmeyi hak kazandı. Yine yıldızlarda mücadele eden bayan yıldız takımıda aynı başarıyı gösterek final gruplarına çıkmayı hak etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri