Pendik'e 5. Yılda 100 Futbol Sahası

Kaynarca Mahallesi’nde BOTAŞ Parkı yanına inşa edilen tesisin üst kısmında halı saha, alt kısmında ise idari bölüm ve soyunma odaları yer alıyor. (…)

Kaynarca Mahallesi’nde BOTAŞ Parkı yanına inşa edilen tesisin üst kısmında halı saha, alt kısmında ise idari bölüm ve soyunma odaları yer alıyor.

Seçim öncesi projeleri arasında 2019’a kadar ilçe geneline 100 halı saha kazandıracağını bildiren Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik Endüstri Meslek Lisesi’ne FIFA standartlarında bir futbol sahası; Çamlık, Ramazanoğlu, Güllübağlar, Velibaba ve Harmandere Mahalleleri’nin ardından Kaynarca Mahallesi’ne de yeni bir halı saha kazandırıyor. Geçtiğimiz günlerde tesise giderek inceleme yapan ve bilgi alan Başkan Şahin, halı sahadan soyunma odalarına kadar bütün birimleri gezdi. Başkan Şahin, Kaynarca Mahallesi’nin yakında yeni sahalarına kavuşacaklarını belirterek, ilçenin her köşesinin spor tesisleriyle donatılmaya devam edeceğini söyledi.

BOTAŞ Parkı yanına inşa edilen tesis üst kısmında halı saha, alt kısmında ise idari bölüm ve soyunma odalarından oluşuyor. Büyük oranda tamamlanan tesisin ince işçiliklerinin de bitirilmesinin ardından kısa sürede hizmete açılması bekleniyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri