Pendik yeni yollarıyla trafiği rahatlatmaya devam ediyor

Yeni açtığı yollara neredeyse her hafta bir yenisini daha ekleyen Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerinin TEM Bağlantı Yoluna doğrudan ulaşımını sağlayan 1 km.lik yeni caddeyi de kullanıma açtı.

Akçakent Sokak’la bağlantılı da bağlantılı olan Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerinin TEM Bağlantı Yoluna doğrudan ulaşımını sağlayan 1 km.lik yeni cadde üzerinde çalışmalarını bitiren Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri trafiği büyük ölçüde rahatlattı.

Sürücüler, Ahmet Yesevi ve Fatih Mahallelerinde dolanmadan doğrudan TEM Bağlantı Yoluna, buradan da havalimanı ya da E-5’e ulaşabiliyor. Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Zafer Yılmaz, Pendik Belediyesine teşekkür ederekyeni caddeninbölgedeki ulaşım açısından büyük nimet olduğunu belirtiyor.

YENİ CADDE İLE HAVA YOLUNA ULAŞIMDA KOLAYLIK SAĞLANACAK

Çift gidiş ve çift geliş trafik düzenine sahip yeni caddenin adı yakın zamanda belediye meclis kararıyla belirlenecek. 1 km uzunluğundaki cadde daha sonra Karayolları Genel Müdürlüğünün havalimanı yoluna yapacağı kavşağa bağlanacak. Aynı zamanda 11 mahalleyi birbirine bağlayacak “Kemiklidere 10. Yan Kol”un da son etabı olancadde, trafiğe açılsa da yol çizgileri gibi son “rotüşlerin” yapılmasıyla tamamen bitmiş olacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri