Pendik Köprüsünde Hayatını Kaybeden Genç Kız Duvağıyla Uğurlandı

Pendik Dört Yol Köprüsü’nde geçirdiği kaza sonu hayatını kaybeden Tuğba Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

18 Temmuz Salı günü Tuğba Özdemir (21), Pendik Dört Yol Köprüsü’nde bir aracın direksiyon hâkimiyetini kaybedip kaldırımda yürüyen yayalara çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tuğba Özdemir için bugün Pendik Hafız Ahmet Biçer Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede gözyaşlarına boğulan Özdemir ailesi, kızlarının tabutuna gelinlik duvağı giydirdi.

Öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninde dualar edilerek helallik alındı. Daha sonra cenaze namazı Pendik İlçe Müftüsü Mehmet Yaman tarafından kılınan Tuğba Özdemir, Dolayoba Aile Mezarlığında toprağa verildi.

 Cenaze Töreninde, Özdemir ailesini bu acı günde yakınlarının yanı sıra Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ’de yalnız bırakmadı.

KARDEŞ TUĞÇE’NİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Aynı kazada yer alan Tuğba Özdemir’in kardeşi Tuğçe Özdemir, tedavi gördüğü Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Sosyal Medyada çıkan Tuğba’nın kardeşi de öldü şeklindeki haberler üzerine Özdemir ailesi  “Bu tarz yalan haberlerden aile olarak çok kötü etkileniyoruz. Tuğçe, şuan yoğun bakımda. Sizlerden istediğimiz onun bu durumu atlatması ve sağlığına dönmesi için dua etmeniz” denildi.

Haber: Yusuf Saray - Oğuzhan Özmeşe (Bölge Gündem)

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri