Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi ünlü yazar Hakan Bıçakçı’yı ağırladı

Çağdaş Türk edebiyat yazarı ve romancı Hakan Bıçakçı Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle ''Kütüphanede bir gece'' etkinliğinde buluştu. Tecrübelerini ve deneyimlerini öğrencilere aktaran Hakan Bıçakçı, kitapları hakkında öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi.

Pendik Doğru Cevap Anadolu Lisesi’nde ''Kütüphanede bir gece'' etkinliğinde gerçekleşen söyleşi de Çağdaş Türk edebiyat yazarı ve romancı Hakan BIÇAKÇI, yazarlık hayatı boyunca edindiği bilgilerden ve bu bilgileri kitaplarına aktarımı konularının üzerinde durdu.

Pendik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Osman KARACA, Tuzla Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tolga DEMİR, Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ertan SAYGIN, Karate Milli Takımı Antrenörü Ercan İNCE, Okul Müdürü Serkan ŞİMŞEK ve Okul Müdürü Seçkin DOĞAN'ın katılımlarıyla yapılan söyleşi de öğrenciler edebi hayatı ve kitapları hakkında Hakan BIÇAKÇI'dan bilgiler aldı.

Doğa tarihi kitabından da bahseden Hakan BIÇAKÇI söyleşi bitiminde öğrencilerin kitaplarını imzaladı.

Etkinlik daha sonra tiyatro ekibinin oyunuyla devam etti. Okulun öğrencilerinden oluşan müzik grubununda yer aldığı etkinlik, bil bakalım oyunuyla son buldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri