Pendik Belediyesi'nin yeni binasında ilk toplantı gerçekleşti

1989 yılından beri kullandığı ana hizmet binasının fiziksel durumunun kötüye gitmesiyle 16 Aralık'tan itibaren geçici bir binaya taşınma işlemlerine başlayan Pendik Belediyesi, yeni yerinde ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Cin'in başkanlığında gerçekleştirdi.

Eski İmam Hatip Lisesi'nin olduğu alanda yeni bina için çalışmalara başlayacak olan Pendik Belediyesi, bu süre zarfında geçici bina olarak Esenler Mahallesi'nde Bora Sokak No:5 adresinde 23 Aralık'tan itibaren hizmete girdi. 7. Seçim Dönemi 1. Toplantı Yılı Ocak Ayı'nın 1. Birleşimi'nde konuşan Başkan Ahmet Cin, binayı kısa sürede hazır hale getiren tüm çalışanlara gönülden teşekkür etti.

İlk Meclis Toplantısı konuşan Başkan Ahmet Cin: “Yeni binamızda ilk toplantımızı yapıyoruz. Allah mübarek eylesin. Hayırlı hizmetler vermek, hayırlı kararlar almak nasip eylesin. Çalışma arkadaşlarımız çok yoğun bir çalışmayla binayı kısa sürede hazır hale getirdiler. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum.Bu süre zarfında sistematik olarak hiç bir sıkıntı yaşamadan burada faaliyetlerimize başladık. İnşallah geçiçi binamızdan yeni binamıza kısa sürede geçeriz.” dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri