Pendik Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Destek

Pendik Belediyesi, il dışında bir üniversiteyi kazanan öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla bir defaya mahsus nakdi yardımda bulunacak.

Pendik Belediyesi, il dışında bir üniversiteyi kazanan öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla bir defaya mahsus nakdi yardımda bulunacak. İlk kez üniversiteyi kazanarak İstanbul dışında okuyacak ihtiyaç sahibi öğrenciler, başvurularını pendik.bel.tr  internet adresi üzerinden yapacak.  

Önceki yıllarda üniversiteyi ilk kez kazanan öğrencilere içi fön makinesinden havluya kadar çeşitli malzemelerle dolu valizler hediye eden Pendik Belediyesi, bu yıl ise bir defaya mahsus olmak üzere nakdi yardım yapacak. Yardımdan faydalanabilmek için Pendik’te ikamet etmek ve 2015-16 öğretim yılında İstanbul dışında örgün eğitim veren bir üniversiteyi kazanmış olmak gerekiyor.  Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri bu yardımın kapsamına girmiyor.

Pendik Belediyesine internet üzerinden başvuruda bulunarak gereken şartları yerine getiren  öğrencilerin müracaatları Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından mağduriyet kriterlerine göre değerlendirilecek.  Başvuru süresi, 18 Ekim Pazar günü  saat 24.00’te sona erecek.   

Başvuru için: https://pendikweb.pendik.bel.tr/DIGIKENTEBELEDIYE/faces/page/valizBasvuru.jsp

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri