Pendik Belediyesi Spor, Sporun Koordinasyonunda Tek Adres

Restore edilerek daha kullanışlı hale getirilen Batı Mahallesi’ndeki Pendik Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi, ilçedeki tüm sportif faaliyetlerin koordine edildiği bir merkez oldu.

Mevcut binanın restore edilmesiyle modern mimariye bürünen Pendik Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi, ilçedeki tüm sportif faaliyetler için hizmet vermeye başladı. Toplam 660 metrekare alana sahip iki katlı merkezin üst kısmında idari bölümler ve toplantı salonları, alt kısmında ise sporculara yönelik soyunma ve duş odaları ile birlikte kafeterya yer alıyor. Merkez bünyesinde halka açık iki basketbol sahası yeniden revize edildi.

FIFA standartlarında suni çim olan Yüzüncü Yıl Futbol Sahası ise amatör futbol kulüplerinin ücretsiz şekilde faydalandığı ve federasyon nezdinde resmi maçların oynandığı bir saha olarak hizmet veriyor. Spor Koordinasyon Merkezi ilçe bünyesindeki 15 amatör spor kulübüyle koordineli hareket ederken kendi bünyesinde çeşitli spor dalları üzerine eğitim de verecek. Bu dallar Bisiklet Eğitimi, Model Uçak Eğitimi ve Yamaç Paraşütü olacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Yerel Haberleri