Pendik AK Parti'de Seçim Heyecanı Başladı

Pendik AK Parti ilçe teşkilatı, Milletvekili Adayları ve mevcut milletvekilleri ile sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Pendik AK Parti ilçe teşkilatı, Milletvekili Adayları ve mevcut milletvekilleri ile Güzelyalı sosyal tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi. Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Yeni Türkiye ve Büyük Türkiye’nin inşasında 2015 seçimlerini çok önemli olduğunu söyledi.

Ev sahipliğini AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve ilçe Yönetiminin yaptığı kahvaltıya, İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Osman Boyraz, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Milletvekili adayları, Hulusi Şentürk, Alim Erdemir ve bölgemizin çok sayıda  yayın yapan basın mensubu  katıldı.

Programda konuşan Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil siyasetin hareketlendiği günlere gelindiğini altını çizerek, Yeni Türkiye ve Büyük Türkiye’nin inşasında 2015 seçimlerini çok önemli olduğunu söyledi. AK Parti’de seçim çalışmalarının sürekli devam ettiğini vurgulayan Kabil, Misyon olarak edindiğimiz en büyük kuralımız seçim bittiği günün ertesi günü, bir sonraki seçime hazırlanıyoruz dolayısıyla sürekli bir seçim çalışması içerisindeyiz.” dedi.

Erol Kaya: ”Çözüm Süreci Tamamlanması ile Daha Hızlı Büyüyeceğiz”

Seçimlerin hayırlı olmasını temenni eden Erol Kaya ‘da seçimlerin önemine vurgu yaparak, seçimlerin temel konusunun sivil anayasa ve çözüm süreci olduğunu belirtti. 400 milletvekilinin imkansız olmadığını dile getiren Kaya, mevcut anayasanın ülkenin kalkınmasında ve gelişimine engel olduğunu kaydetti. Çözüm süreci içinde konuşan Kaya, Çözüm sürecinin de tamamlanması ile Türkiye’nin gelişimi çok daha hızlı olacağını, terörün ülkeyi maddi manevi yıprattığını ifade etti.

Osman Boyraz : ”Pendik’teki Baş Döndürücü Hizmetleri Görünce..”

AK Parti’nin 2002’de başlayan yol yürüyüşüne 2015’dede devam edeceğini söyleyen Osman Boyraz ise, 12 Yıllık iktidar döneminde adalette ekonomide eğitim ve sağlıkta yapılan hizmetlerin hayal dahi edilemeyeceğini söyledi.  Boyraz, “ Bir  10 yıl geriye dönsek ve desek biz şunları şunları yapacağız kimse bu kadarda olmaz derdi. Çok şükür vaat ettiğimiz her şeyi gerçekleştirdik gerçekleştirmeye devam ediyoruz.”  dedi.  Sözlerine, geçtiğimiz aylarda 52 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen geleneksel sanatçılar buluşmasındaki sözlerini hatırlatan Boyraz, “o zamanda ifade etmiştim, Maltepe’de yaşayan ve 2 yıldır hizmetten yoksun kalmış bir kardeşiniz olarak Pendik’teki baş döndürücü hizmetleri görünce kıskanmıyor değilim…. İnanıyorum ki Pendik bu gelişim ve dönüşümün farkında . Ben Pendik Halkı adına bu ülkenin vekili olarak bir önceki belediye Başkanı Erol Kaya bey’e mevcut Belediye Başkanı Kenan Şahin Bey’e çok teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

 Hulusi Şentürk“Türkiye’ye Had Bildirmeye Kalkanlar 7 Haziran’da Sandıklara gömülecektirler”

7 Nisan’da AK Parti  Aday listelerinde 1. Bölge’den 17. Sıradan aday gösterilen Hulusi Şentürk ise, Türkiye’de her seçimin kritik olduğunu  kaydederek, Türkiye gelişen ve değişen kendisini kalıbının dışına çıkmak isteyen bir ülke bu bağlamda Türkiye’nin attığı her adım ve bir sonraki adımı daha önemli olacaktır. Dolayısıyla her seçim ayrı bir önem arz etmekte” dedi.  Gezi olaylarına da değinen Şentürk, Birileri bu ülkeye had bildirmeye çalışıyor fakat bu ülkenin vatandaşını feraseti yine olduğu gibi 7 haziran’da da tecelli edecektir. Türkiye’ye Had Bildirmeye Kalkanlar 7 Haziran’da Sandıklara gömülecektirler.”  diye konuştu.

Alim Erdemir: “Plakamız 69 Pendik'te Hedefimiz yüzde 69”

AK Parti’de siyaset yapmanın ayrıcalık olduğunun altını çizen Milletvekili Adayı Alim Erdemir  Bayburt’lu olduğunu belirterek, Pendik’te  yüzde 61 olarak belirlenen hedefin Bayburt’un plakası  olan 69’a çıkartılmasını istediğini kendilerini hedeflerini bu yönde olduğunu belirtti.

Kenan Şahin, “Milletin İradesine Teslim Olmuş Bir Partiyiz”

Programa katılan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’de kısa bir selamlama konuşması yaparak, Seçimlerde Pendik’te her zaman olduğu gibi çok üstün bir başarı edeceklerine inandıklarını belirtti. Seçimlerde el birliği ile mücadele edeceğini altını çizen Şahin, Adaylarımız belli oldu her biri birinden değerli arkadaşlarımız ön plana çıktı. Parti olarak sandığın iradesine teslim olmuş bir partiyiz. Tabi bu anlamda bizler seçim atmosferinde geçmişi çok iyi anlatacağız ve hatırlatacağız. Bu ülke için çizdiğimiz vizyonu ortaya anlatacağız sonra ise  milletimizin iradesine sandıkta teslim olacağız” dedi. – Haber: Yusuf SARAY

Program basın mensuplarının soruları ile son buldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri