Partiden kesin ihracı istenen Özcan'a parti kapıları kapandı! Kılıçdaroğlu, Özcan'ın görüşme talebini veto etti!

Disiplin sürecindeki CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'ndan veto yedi. Kılıçdaroğlu, Özcan'ın görüşme talebini reddetti.

Tanju Özcan, Hacer Çınar'la meclis toplantısında yaşadıkları dolayısıyla protesto edilmiş, kendisini protesto edenlere dans ederek saygısızlık yaptığı iddiasıyla Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilerek partiden ihracı istenmişti. 2. defa disiplin sürecine giren CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, disiplin sürecinde olan Belediye Başkanı'yla görüşme gerçekleştirmeyi doğru bulmadığını belirterek, Tanju Özcan'ın görüşme talebini reddetti.

RANDEVU TALEBİ REDDEDİLDİ

Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, disiplin sürecindeyken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşmek istedi. Kılıçdaroğlu, Özcan'ın randevu isteğini reddetti.

DİSİPLİN SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Disiplin sürecinin hem kendisini hem de partisini olumsuz etkilediğini belirten Özcan, bu sürecin kısa sürede bitmesini istiyor. 18 Temmuz tarihine kadar yazılı savunma verecek olan Özcan, 25 Temmuz'da da sözlü savunma yapacak. Partiden kesin ihracı onaylanırsa farklı bir partiyle çalışmayacağını söyleyen Tanju Özcan'a, disiplin kurulu tarafından verilecek karar merak konusu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri