Pan Flüt ne demek, TDK'ya göre Pan Flüt kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Pan Flüt nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Pan Flüt ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Pan Flüt kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Pan Flüt ne demek? Pan Flüt TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi pan flüt kelimesi. Peki pan flüt ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre pan flüt nedir, pan flüt kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

PAN FLÜT NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Pan flüt kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre pan flüt kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Antik Çağ'dan beri kulllanılan, yan yana bağlanmış değişik uzunluktaki kamış, metal, kil veya ahşaptan yapılan, ince borulardan oluşan bir tür üflemeli çalgı

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri