Özel Tuzla Kale Koleji'nden devlet okullarına büyük katkı

Eğitim ve öğretimde lider olmayı hedefleyen Özel Tuzla Kale Okulları program ve etkinlikleriyle öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunuyor. Özel Tuzla Kale Koleji Tuzla’da bulunan devlet okulları ve anaokullarına düzenlediği projelerle geleceğe katkı sağlıyor.

İçinde barındırdığı tüm etkinlik alanlarını devlet okulları ve anaokullarıyla paylaşan Özel Tuzla kale Okulları, akademik alanda başarı sağlayacak bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Atatürk İlkokulu’nda Planeteryum etkinliği düzenleyen Kale Koleji, Cordella Anaokulu’nda ise Geri Dönüşüm Partisi etkinliği düzenledi.

Özel Tuzla Kale Koleji, topluma değer katan, üretimde bulunan, yaşantılarında fark yaratan, akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmeyi kendine misyon edinmişken, sosyal ve fiziksel aktivitelerle de öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Özel Tuzla Kale Koleji, bu amaçla Tuzla’da bulunan uzak ve yakın devlet okullarına ve anaokullarına kapısını sonuna kadar açarak, onlarla da tüm faaliyet alanlarını paylaşıyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri