Özel Kale Okulları, nano teknolojiyle Türkiye'de bir ilke imza attı!

Özel Kale Okulları Türkiye'de ilkleri başararak adını duyurmaya devam ediyor. Avrupa'nın birçok okulunda uygulanan nano teknolojik kuru buhar sistemi, Türkiye'de bir ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanlığını Bahir Azak'ın yaptığı Özel Kale Okulları'nda da faaliyete geçirildi.

Türkiye'de ilk defa Özel Kale Okulları'nda gerçekleşen nano teknolojik kuru buhar sistemi metodu 26 şubede etkili bir şekilde kullanılmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, ''Her şey çocuklarımız için, her şey sağlıklı bir eğitim için'' diyerek okullardaki hijyen ve temizliğin önemini vurguladı.

Türkiye'de ilk defa Özel Kale Okulları'nda yapılan Nano hijyen gümüş kolloidal Dezenfektan ile yüzey ve genel Dezenfeksiyon, Avrupa'nın birçok okulunda uygulanıyor. Bahir Azak yaptığı açıklamada '' Corona, H1N1 başta olmak üzere bir çok hastalık etmeni virüsleri temizlemek için, okullarımızda 3 ay etkili nano teknolojik kuru buhar sistemi metodu kullanılmaktadır.

Türkiye'de bir ilk olarak Kale Okulları'nın tüm kampüslerinde geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü itinalı bir şekilde uygulandı. Bu metodu grubumuza bağlı 26 şubede dönemsel olarak yapacağız. ''Her şey çocuklarımız için, her şey sağlıklı bir eğitim için'' dedi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri