Ozan Güven'in kaybı çok büyük!

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddetle gündemden düşmeyen Ozan Güven cephesinde yeni bir gelişme var. Ünlü oyuncunun reklam yüzü olduğu banka, anlaşmayı askıya aldı.

Altı ay beraberlik yaşadığı sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanacak olan ünlü oyuncu Ozan Güven’e bir darbe de reklam yüzü olduğu bankadan geldi. Geçtiğimiz cuma günü Ozan Güven’in sinemalardaki bütün reklam afişleri kaldırıldı.

Takvim gazetesinin haberine göre; peş peşe gelen tepkilerin ardından Ozan Güven bir şok daha yaşadı. Hakkında 13.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan ünlü ismin rol aldığı bankadan beklenen bir hamle geldi.

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in rol aldığı banka reklamları, kurum tarafından alınan karar sonrası yayından kaldırıldı. 21 Ocak günü hakim karşısına çıkacak olan oyuncu, banka ile yaptığı bu reklam anlaşmasından 1,5 milyon TL kazanç elde etmişti.

BANKA ÖNÜNDE EYLEM YAPTILAR!

Ünlü oyuncuya tepki gösteren bir grup kadın geçtiğimiz günlerde bankanın Kartal şubesinin önünde eylem yapmış ve ‘Ozan Güven’i reklamlarda görmek istemiyoruz” demişti. Ozan Güven hakkında dava açılmasıyla beraber bankanın devam eden reklam kampanyasını iptal ettiği ve afişleri toplattığı haberleri geldi.

Medyada büyük yankı uyandıran  fiziksel şiddet haberleri sonrası Deniz Bulutsuz'un fotoğrafları basına yansımıştı. Deniz Bulutsuz'un darp edilmiş haline ait fotoğraflar, yaşanan olayın ne denli büyük olduğunu gözler önüne sermişti.
 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri