Öykü Uslu kimdir? Nereli, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Instagram adresi ne?

Öykü Uslu'nun kim olduğu ve hayatı merakla araştırılıyor. Biz de haberimizde Öykü Uslu kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Instagram adresi ne? sorularının yanıtına haberimizde yer verdik. Detaylar haberimizde...

Bir dönem çıkış yapan 22 yaşındaki şarkıcı Çağatay Akman'ın sevgilisi Öykü Uslu internette sıklıkla aratılan isimlerden biridir. Öykü Uslu'nun kim olduğu ve hayatı insanlar tarafından merak ediliyor. Biz de haberimizde Öykü Uslu kimdir? Nereli, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Instagram adresi ne? sorularının yanıtına yer verdik. İşte detaylar...

ÖYKÜ USLU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısıyla bir anda yıldızı parlayan şarkıcı Çağatay Akman'ın sevgilisi olduğu ortaya çıkan Öykü Uslu merak konusu oldu. 

Arkadaşlarıyla birlikte eski sevgilisi Öykü Uslu'nun Cihangir'deki evinin önüne giden Çağatay Akman, zile basarak genç kadını aşağı çağırarak şiddet uyguladığı görüntüleri ortaya çıktı.

Öykü Uslu, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Çağatay Akman hakkında koruma talebinde bulundu. Mahkeme, Akman'ın Uslu'ya karşı tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ikamet ettiği binaya yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

Cihangir'de yaşamını sürdüren Öykü Uslu, Çağatay Akman'ın eski sevgilisidir. Mesleği oyuncu olan Öykü Uslu'nun İnstagram'da toplamda 2297 takipçisi bulunmaktadır. (Sayı değişebilir) 

İNSTAGRAM ADRESİ NE?

İnstagram adresi "oykuuusluu" şeklindedir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri