Otoportre ne demek, TDK'ya göre Otoportre kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımız boyunca çok farklı kelimelerle karşılaşmakta ve anlamını araştırmaktayız. Otoportre karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Otoportre ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Otoportre kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Otoportre ne demek? Otoportre TDK sözlük anlamı nedir? Detayları ile derledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi otoportre kelimesi. Peki otoportre ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre otoportre nedir, otoportre kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

OTOPORTRE NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Otoportre kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Otoportre kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre otoportre kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kişinin kendisinin yaptığı portresi

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri