Otopark Da Ring Servisi De Ücretsiz

Pendik Belediyesi tarafından Sahil Yolu Greenpark Oteli önünde tahsis edilen ücretsiz otopark hizmete girerken, ücretsiz servisler de otopark ile Pendik Merkez arasında ring seferine başladı.

Pendik Belediyesi tarafından Sahil Yolu Greenpark Oteli önünde tahsis edilen ücretsiz  otopark hizmete girerken, ücretsiz servisler de otopark ile Pendik Merkez arasında ring seferine başladı.

Sahil Meydanı düzenleme çalışmaları kapsamında İSPARK otoparkının iptal olması nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için Pendik Belediyesi  tarafından ücretsiz otopark oluşturuldu.  Greenpark Oteli önünde Pendik Belediyesine ait alan,  araç parklanmasına ayrıldı.  Araç sahipleri, böylece herhangi bir ücret ödemeden bu otoparka güvenle araçlarını bırakma şansına kavuştu.  

Servisle ücretsiz taşıma

Araçlarını buraya park edenler, yine Pendik Belediyesinin ücretsiz ring seferiyle merkeze taşınmaya başladı. Hafta içi Saat 07.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren servisler, Greenpark Oteli Önü Otopark Girişi ile  Atatürk Heykeli Kavşağı arasında her 10 dakikada bir ring yapıyor.  

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri