Otomobili bahçeye düştü sürücü aracı bırakıp kaçtı

Karabük Cumhuriyet Mahallesi'nde bir sürücü kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince bir apartmanın bahçesine düştü. Yan yatan araçtan sürücü kendi imkanlarıyla çıktıktan sonra kaçtı.

Karabük Cumhuriyet Mahallesi'nde kimliği belirlenemeyen bir sürücü kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil bir apartmanın bahçesine düştü. Otomobil yan yatarken sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıktıktan sonra kaçtı.

Otomobille bahçeye uçtu, aracı bırakıp kaçtı

Edinilen bilgiye kaza, Cumhuriyet Mahallesi 105 nolu sokakta meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen sürücü 06 EB 5651 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bir apartmanın bahçesine düştü.
Yan yatan otomobildeki sürücü kendi imkanları ile araçtan çıkarak olay yerinden kaçtı. Bu sırada gürültüyü duyarak dışarı çıkan bina sakinleri apartmanın bahçesinde otomobili görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, aracın sahibinin ise askerde olduğu öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri