Osmanlı Partisi Başkanı İbrahim Ünye boş meydanda miting düzenledi

Osmanlı Partisi'nin bugün Giresun Atatürk Meydanı'nda düzenlenen mitinginde, Genel Başkan İbrahim Ünye boş meydanlara konuştu.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart yerel seçimlerine katılma yeterliliğine sahip partiler arasında bulunmayan Osmanlı Partisi'nin bugün Giresun Atatürk Meydanı'nda düzenlenen mitinginde, Genel Başkan İbrahim Ünye boş meydanlara konuştu

MEVCUT BAŞKAN KERİM AKSU DESTEKLEYECEKLER

Konuşmasında Giresun'da çıkan bir parti olduklarını kaydeden Ünye, hemşehrilerinden destek istedi. Miting alanının boş olmasına aldırmadan konuşan Ünye, yerel seçimlerde ise Giresun'da mevcut Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu destekleyeceklerini söyledi. Ünye'nin konuşmasının ardından sanatçı Ali Gedik, konseri ile miting sona erdi.

İBRAHİM ÜNYE KİMDİR?

İbrahim Ünye Osmanlı Partisi'ni kurdu. Türkiye'nin 91'inci siyasi partisi Osmanlı Partisi adıyla kuruldu. Ambleminde; hilal üzerine Arapça Elif ve Vav yazılı parti, "Lider Türkiye" sloganıyla" siyasi hayatına merhaba dedi. Partinin kurucusu İbrahim Ünye bu hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye'nin 91'inci siyasi partisi Osmanlı Partisi adıyla kuruldu. Ambleminde; hilal üzerine Arapça Elif ve Vav yazılı parti, "Lider Türkiye" sloganıyla" siyasi hayatına merhaba dedi. Osmanlı Partisi Genel Başkan İbrahim Ünye; kısa bir sürede tüm Türkiye'de teşkilatlarını oluşturarak ilk seçimlere katılmayı hedeflediklerini açıkladı. Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye Türkiye'deki siyaseti değiştireceklerini belirterek "Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını, her şeyin kurumsal bir yapıya oturtacağız" dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri