Onur Akhan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, mesleği ve kariyeri nedir? CNN Türk tarafsız bölge yönetmeni Onur Akhan'ın biyografisi

bir çok televizyon kanallarında editör olarak çalışan en son olarak Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge tartışma programının yönetmeni olan Onur Akhan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, mesleği ve kariyeri nedir? CNN Türk tarafsız bölge yönetmeni Onur Akhan'ın biyografisi.

CNN Türk Televizyonunda Ahmet Hakan'ın tarafsız bölge adıyla sunduğu programda sunucu Ahmet Hakan'ın bir çok programda " yönetmen onur" diye seslenerek yardım ve bilgi alması üzerine kameraların önünde olmadan arka planda yönetmen olarak görev alan Onur Akhan çok merak edilerek, Onur Akhan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, mesleği ve kariyeri nedir? CNN Türk tarafsız bölge yönetmeni Onur Akhan'ın biyografisi.

ONUR AKHAN KİMDİR? BİYOGRAFİSİ

Onur Akhan 1982 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. Onur Akhan 200- 2007 yılları arasında Galatasaray Üniversitesi iletişim fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümü mezunudur . mesleki ilk kariyeri Kas 2005 - Oca 20104 tarihleri arasında yıl 3 ay ile CNN Türk'de editör olarak başladı. Daha sonra Oca 2010 - Ağu 2011 yılları arasında1 yıl 8 ay görev yaptıktan sonra tekrar Ağu 2011tarihinde CNN Türk'e geri dönerek program yönetmenliği yapmaktadır, Onur Akhan CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programının yönetmenliğini yapıyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Biyografi Haberleri