Önemli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 27 Nisan 2020 Pazartesi tarihli ve 31111 Sayılı Resmi Gazete'de Kamu İhale Kurulu Başkan, İkinci Başkan ve Üyeliklerine Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar yer aldı. İşte o atama kararlarının detayları

Resmi Gazete'nin 27 Nisan 2020 tarihli ve  31111 Sayılı kararlarında önemli atamalar yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre çok sayıda atama gerçekleştirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları şu şekilde:

Adalet Bakanlığında açık bulunan Adalet Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Muhammet Murat ÜLKÜ ve Adalet Müfettişi Faruk ÇELİK atanmıştır.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Etem ÇEKER atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşaviri Tülay ARSLAN görevden alınmış ve bu suretle boşalan Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşavirliğine Alper BARAN atanmıştır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri