Olaylı Derbide Flaş Gelişme! PFDK'ya Sevk Edilen İsimler Belli Oldu

Olaylı derbiyle ilgili Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi. Fenerbahçe'de Kulüp görevlisi Ali Bozan ve Gökhan Uyanık "saldırı" nedeniyle PFDK'kya sevk edildi. Beşiktaş'ta Kulüp görevlisi Erdinç Gültekin "saldırı" nedeniyle futbolcu Laveran de Lima

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan ve 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çeşitli nedenlerle iki takımın da disiplin kuruluna gönderildiği bildirildi.

Olaylı derbiyle ilgili Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi. Fenerbahçe'nin sevk gerekçeleri arasında saha olayları çirkin ve kötü tezahürat ile merdiven boşluklarının boş bırakılmaması var. Beşiktaş'ın sevk gerekçeleri arasında saha olayları çirkin ve kötü tezahürat ile merdiven boşluklarının boş bırakılmaması bulunuyor.

Fenerbahçe'de Kulüp görevlisi Ali Bozan ve Gökhan Uyanık "saldırı" nedeniyle PFDK'kya sevk edildi. Beşiktaş'ta Kulüp görevlisi Erdinç Gültekin "saldırı" nedeniyle, futbolcu Kepler Laveran de Lima Ferreira ise "kural dışı hareket" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Beşiktaşlı futbolcu Pepe'nin kural dışı hareketi, siyah-beyazlı kulübün görevlisi Erdinç Gültekin'in de saldırısı nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği aktarıldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca diğer sevk edilen isimler şöyle;

Maçta kırmızı kart gören Pepe

Fenerbahçe kulüp görevlileri Gökhan Uyanık ve Ali Bozan

Beşiktaş kulüp görevlisi Erdinç Gütelkin

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri