Öğrencilerin dikkatine! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK borçlarına ilişkin son noktayı koydu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK borçlarına yönelik öğrencileri enflasyona ve faize yedirmeyeceğini söyleyerek son noktayı koydu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü vesilesiyle Saraçhane'de bir araya gelen milletine seslendi. Burada önemli mesajlara yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6'lı masa ve Kılıçdaroğlu'na da atıfta bulundu. Son günlerin gündem konusu haline gelen öğrencilerin KYK borçlarına da değinen Erdoğan, "Biz gençlerimizi faize kurban etmeyiz" dedi.

"BİZ GENÇLERİMİZİ FAİZE KURBAN ETMEYİZ"

Tüm dünyada yaşanan ekonomi krizine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Omuzlarımızdaki yük kalıcı değildir" diyerek, gençlere "Dünya, siyasi ve ekonomik krizlerle boğuşurken Türkiye'nin kendini konuşlandırdığı güçlü konumu kabullenmeyenlerden feraset beklenemez. Hiçbir sorunumuz çözümsüz değildir .Son zamanlarda Bay Kemal çıkmış üniversiteli geçlerimizin aldıkları burslarla ilgili faiz yükü bindiriyormuşuz. Faizin düşmanı biziz. İlk Kabine toplantımızda bu konuyla ilgili açıklamamızı yapacağız. Biz gençlerimizi faize kurban etmeyiz. Hatta enflasyona kurban etmeyiz. Biz çalışmamızı yapıyoruz, Kabine Toplantımızdan sonra açıklamamızı yapacağız. 2053 vizyonumuzu da hayata geçireceğiz. 2071'de de bin yıllık zaferimizi kutlayacağız. Çünkü biz Türkiye'yiz, Türk milletiyiz.
Ülke ve millet olarak bize büyük fedakarlıklar ve mücadeleyle geldiğimiz bu noktadan geriye dönüş yoktur."
şeklinde seslendi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri