Odion Ighalo'da koronavirüs şüphesi

Manchester United'ın Çin'den transfer ettiği Odion Ighalo'nun koronavirüs taşımamasının kesinleşmesi için 14 günlük kuluçka süresinin geçmesi bekleniyor. Ighalo bu nedenle tesislere alınmıyor ve tesis dışında antrenman yapıyor.

Ara transfer döneminde forvet hattını güçlendirmek isteyen Manchester United, Çin'in Shanghai Shenhua takımından, Watford'un eski golcüsü Odion Ighalo'yu kadrosuna kattı.

Çin'in Vuhan kentinden yayılan koronavirüsün verdiği tedirginlik Ighalo'yu da etkiledi. Nijeryalı oyuncunun koronavirüs taşıma ihtimaline karşılık önlem alan Unitedlı yetkililer, oyuncuyu idman sahasına dahi sokmuyor.

Mirror'da yer alan habere göre, kamp için İspanya'ya giden United'da Ighalo, İngiltere'ye geri dönmesinde problem olabileceği için götürülmedi. Öte yandan, Ighalo'nun Manchester United A tesislerine sokulmadığı da ortaya çıktı. Ighalo'nun Manchester'daki GB Tekvando Merkezi'nde performans antrenörü Wayne Richardson eşliğinde çalıştığı belirtildi.

TEMİZ ÇIKARSA TAKIMA KATILACAK

Hastalık şüphesiyle üst düzey önlem almak isteyen Manchester United yönetiminin hastalığın 14 günlük kuluçka döneminin geçmesini beklediği belirtildi. Ighalo'nun incelemelerinde herhangi bir sorunla karşılaşılmaması durumunda, başarılı futbolcu takıma katılacak. Ighalo'nun 3 Şubat'ta Manchester'a inmesi sebebiyle 17'sine kadar bu denetimin yapılması bekleniyor. Öte yandan bu tarihte Manchester United ligde Chelsea ile karşılaşacak. Öne sürülene göre Ighalo bu maçın kadrosunda yer alacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri