O ses Türkiye 2018 yarışmasının birincisi kim oldu?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı o ses Türkiye'de bu yıl erken final heyecanı yaşanıyor. İşte bu erken finalde yarışmanın birincisi belli oldu


O Ses Türkiye yarışması Survivor için geri sayım başlayınca ekranlara erken bir veda yapıyor. O Ses Türkiye 2018 şampiyonunu belirleyecek olan birincilik yarışı saat 20.00'da canlı yayınla başladı. O Ses Türkiye birincisi geçen yıl Hadise'nin takımından çıkmıştı.

FİNALE KALAN İSİMLER KİMLER OLDU?:

O Ses Türkiye'de Cumartesi akşamı finalistler belirlendi. Ünlü sanatçıların takımında yer alan yarışmacılar, tarzlarına en uygun parçaları seçerek halkın beğenisine sundu.

O Ses Türkiye finalistleri belli oldu. Yarı finale kalanların bağlı oldukları jüri üyeleriyle seçmiş oldukları parçaları seslendirdiği O Ses Türkiye final gecesinde, 7 isim seslendirdiği parçalar ile adını finale yazdırdı.

 O Ses Türkiye 2018 birincisi olmaya aday isimler Aydan Kahraman, Ceren Düzova, Lütfiye Özipek, Nihat Mugil, Oğulcan Bolcan, Yener Bulut-Ümit Durak olmuştu

Yapılan performans ve SMS oylamasının ardından Ümit Durak-Yener Bulut, Nihat Mugil, Oğulcan Bolcan, Lütfiye Özipek, yarı finale ardından ,lütfiye öz ipek,ümit durak-yener bulut finale çıkmıştı  finalde yapılan son performansların ve SMS lerin ardından o ses Türkiye 2018 in birincisi Gökhan Özoğuz'un takımından.Lütfiye Özipek oldu.

SES TÜRKİYE BİRİNCİLERİ KİMLERDİ? 

O Ses Türkiye geçen yılın birincisi Hadise'nin takımından Dodan Özer olmuştu. O Ses Türkiye yarışmasının önceki şampiyonları ise Emre Sertkaya, Hasan Doğru, Elnur Hüseynov, Oğuz Berkay Fidan ve Mustafa Bozkurt'du.


DODAN ÖZER, 2017 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye'nin geçen yıl birincisi Hadise'ye özlediği şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı. 39 yaşında olan Dodan Özer Dodan Özer, aslen Muş'un Varto ilçesinden.


EMRE SERTKAYA, O SES TÜRKİYE 2016 BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2016 şampiyonu Emre Sertkaya Gökhan'ın yarışmacısıydı.


ELNUR HÜSEYNOV, 2015 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2015 şampiyonu Elnur Hüseynov Ebru Gündeş'in yarışmacısıydı. Azeri yarışmacı Elnur Hüseynov muhteşem sesiyle ve yorumuyla ilk günden şampiyonluğunu ilan etmişti. O sezon herkes Ebru Gündeş'in Azeri şarkıcıyı özel olarak getirtip eşini şampiyon yaptırdığını konuştu.


HASAN DOĞRU 2014, O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2014 şampiyonu olan Hasan Doğru değişimi ile herkesi en çok şaşırtan isim oldu. Hasan diyete girdi ve yıllardır veremediği kiloları eritip yepyeni bir insan oldu.


MUSTAFA BOZKURT, O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2013 şampiyonu Mustafa Bozkurt Mustafa Sandal'ın yarışmacısıydı.


OĞZU BERKAY FİDAN, 2012 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2012 şampiyonu Oğuz Berkay Fidan olmuştu. O Ses Türkiye'nin birinci şampiyonu olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz'a ilk ve tek şampiyonluğunu kazandırdı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri