O görüntüler tepki çekmişti! Sosyal medyayı ayağa kaldıran olayda yeni gelişme

İzmit'te meydana gelen olayda, otobüse binen üniversite öğrencisi N.Y., karşısında oturan kişinin kendisine, "Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor" dediğini iddia etmiş ve bunu sosyal medyada paylaşmıştı. Polis tarafların ifadelerini aldı.

Olay geçen gün, Kartepe ile İzmit Umuttepe arasında sefer yapan belediye halk otobüsünde meydana geldi. N.Y. adlı üniversite öğrencisinin iddiasına göre, karşısına oturan yaşlı bir kişinin "Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor" demesi üzerine tartışma yaşandı. Tartışma saniye saniye N.Y. tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyada paylaşıldı.

TARAFLAR BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Görüntülerin sosyal medyada tepki toplamasının ardından, İzmit Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Polis, yaşlı kişinin C.A. (57) olduğunu belirledi. N.Y. ve C.A., Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine gelerek ifade verdi. Ayrı ifade veren iki kişi, birbirlerini yanlış anladıklarını belirtti. N.Y. ve C.A. birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Ayrıca, N.Y. ve C.A.'nın polis merkezine gelmeden önce telefonla görüştükleri, birbirlerini yanlış anladıkları konusunda görüş birliğine vardıkları öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri