Nusret'in önünde kuyruk oluşturanlar figüranmış!

Her yaptığı olay olan Türk kasap Nusret'in restoranlarının önündeki kuyrukta bekleyenlerin figüran olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu. Hürriyet'ten Orkun Ün'ün haberine göre kuyrukta bekleyenler müşteri değil figüran..

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü restoran işletmecisi Nusret’in mekanlarının önündeki kalabalık hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

Tuz serpme hareketi ile tüm dünyada bir anda ünlenen Nusret'in kendi adını taşıyan restoranlarına yüksek fiyatlara rağmen olan talep herkesin dikkatini çekiyordu.

Özellikle özel günlerde restoran önündeki uzun kuyruklar dikkat çekerken aslında gerçeğin çok başka olduğu iddia edildi. 

"KAPILARDA FİGÜRAN BEKLİYORMUŞ"

Hürriyet gazetesi yazarı Orkun Ün;“Nusret’in dükkânları önündeki kalabalığa hiç anlam veremiyordum... Yağmur çamur dinlemeyen yüzlerce kişi, kapıda içeriye girmek için sıra bekliyor, bu nasıl olur diyordum... İçeride bedava dağıtılan bir şey de yok üstelik diye hayret ediyordum... İddialara göre (aslında bu iddiaları yazıyı yazmadan önce sağlam kanıtlara dayandırdım) Nusret’in, Etiler ve Nişantaşı’ndaki şubelerinde kapılarda figüranlar bekliyormuş.” ifadesini kullandı.

Ün “Siz kişi başı 1500 TL vereceğiniz bir yere girmek için sıra bekler misiniz?" sözlerinin ardından aynı zamanda Midyeci Ahmet olarak ünlenen bir diğer isminde yakındaki bir üniversitenin öğrencilerine Midyeci Ahmet’in ekibi tarafından 150 lira ödenerek kapıda kuyruk beklettiklerini iddia etti. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri