Nur Yerlitaş kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Nur Yerlitaş moda tasarımcısıdır. Geçirdiği rahatsızlıkla sık sık haber olan Yerlitaş merak konusu. Birçok kişi internet üzerinde Nur Yerlitaş hakkında arama yapıyor. Peki Nur Yerlitaş kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde.

Nur Yerlitaş, şu sıralar geçirdiği rahatsızlık sebebiyle sıkça gündeme geliyor. Bu durum da internet üzerinde Nur Yerlitaş hakkında arama yapılmasına neden oluyor. Peki Nur Yerlitaş kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

NUR YERLİTAŞ KİMDİR ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Nur Yerlitaş, Nurella lakabıyla da tanınır. 1960 yılında dünyaya geldi. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, jüri üyeliğini üstlendiği programlarla tanındı. Şimdilerde pek çok ünlü ismin sahne kostümünü tasarlayan Nur Yerlitaş, oda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

NUR YERLİTAŞ'IN HASTALIĞI NEDİR?

Sağlık problemleri yaşayan Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konmuş, ünlü modacı 6 Ağustos 2018'de ameliyat masasına yatmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri